Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Затверджено Положення про призначення стипендій

Date: 10 квітня 2017 о 11:38
760 views

Рішенням дванадцятої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання №184 від 06.04.2017 року "Про стипендії обдарованим дітям та педагогічним працівникам Олександрівського району" затверджено Положення

Рішенням дванадцятої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання №184 від 06.04.2017 року "Про стипендії обдарованим дітям та педагогічним працівникам Олександрівського району" затверджено Положення про призначення стипендій обдарованим дітям.

Згідно затвердженого Положення:

- переможці і призери ІУ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, Всеукраїнського етапу турнірів та творчих конкурсів з навчальних предметів отримають щомісячну стипендію у розмірі: І місце - 600 грн., ІІ місце - 500 грн, ІІІ місце - 400 грн.

- переможці і призери ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ (обласного)  етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, Всеукраїнського етапу турнірів та творчих конкурсів з навчальних предметів отримають щомісячну стипендію у розмірі: І місце - 300 грн., ІІ місце - 250 грн, ІІІ місце - 200 грн.

- педагогічним працівникам, які підготували переможців і призерів ІУ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, Всеукраїнського етапу турнірів та творчих конкурсів з навчальних предметів призначено одноразову стипендію у розмірі: І місце - 2000 грн., ІІ місце - 1800 грн, ІІІ місце - 1700 грн.

- педагогічним працівникам, які підготували переможців і призерів ІУ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, Всеукраїнського етапу турнірів та творчих конкурсів з навчальних предметів призначено одноразову стипендію у розмірі: І місце - 1000 грн., ІІ місце - 750 грн, ІІІ місце - 500 грн.

- одноразова стипендія призначається учням ЗНЗ та вихованцям (колективам) позашкільних навчальних закладів, які за результатами незалежного оцінювання у поточному році отримали:199-200 балів - 1500 грн., 196-198 балів - 1000 грн., 190-195 балів - 500 грн. та  педагогічним працівникам, які успішно підготували учнів, котрі за результатами зовнішнього незалежного оцінювання у поточному році отримали: 199-200 балів - 1500 грн., 196-198 балів - 1000 грн., 190-195 балів - 500 грн.

Порядок призначення та виплати стипендій

Підставою для виплати є рішення районної комісії. Відділ освіти Олександрівської РДА двічі на рік до 15 травня та 15 серпня поточного року подає секретареві комісії документи на призначення стипендій. Комісія у визначений термін, але не пізніше 25 травня та 25 серпня розглянувши подані матеріали, призначає стипендії учням та педагогічним працівникам згідно п.1.4 1.5 даного Положення. Виплата стипендій здійснюється у межах асигнувань передбачених в районному бюджеті відділу освіти районної державної адміністрації на реалізацію заходів районних цільових прпограм. Рішення комісії про виплату та зняття стипендії направляється відділу освіти РДА, який видає наказ начальника відділу.

Кандидати на здобуття стипендії (учні загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів) розглядаються комісією за наявності таких матеріалі:

- копії дипломів, грамот, сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання тощо;

- копії ідентифікаційного коду та свідоцтва про народження (або паспорта);

- банківські реквізити для перерахування стипендій.

УВАГА! Після призначення стипендії кандидат на її отримання зобов"язаний у місячний термін надати відповідні банківські реквізити.

 

 

Comments:
Only authorized users can leave comments.