Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Використання державних освітніх субвенцій (із сайту адміністрації)

Date: 19 червня 2020 о 11:49
205 views

Про використання державних освітніх субвенцій місцевим бюджетам у 2020 році на оперативні нараді, яку 15 червня провів голова райдержадміністрації Андрій Лапа, присутніх інформував завідуючий сектору освіти райдержадміністрації Сергій Тимко.

За його словами,  у 2020 році в освітню галузь району на реалізацію цільових програм і планів спрямовані значні об’єми державних субвенцій, з місцевого бюджету виділено кошти на їх співфінансування.

Так, у нинішньому році на проведення капітального ремонту з утеплення приміщення Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. №1 КЗ «Олександрівське НВО № 1» з державного бюджету виділено 2 млн. 745 тис. грн., місцевого бюджету – 171 тис. грн. На даний час використано понад 630 тис. грн.

На проведення капітального ремонту покрівлі в цьому ж закладі передбачено 1 млн. 400 тис. грн. коштів з державного бюджету та 100 тис. грн. з місцевого. Використано майже 854 тис. грн.

У рівній пропорції по 400 тис. грн., а всього 1 млн. 200 тис. грн. передбачено з різних джерел фінансування: державного, районного та бюджету сільської ради на облаштування модульної котельні в Родниківській філії КЗ «Красносілківське НВО».

Третій рік поспіль суттєвими є державні інвестиції в реалізацію завдань Нової української школи. У 2020 році вони складають 938254 грн. Значною є частина місцевого бюджету – 496284  грн.

Комп’ютерне обладнання, дистанційний матеріал та меблі для майбутніх першокласників планується придбати до початку нового 2020-2021 навчального року. Надійшли державні асигнування (331706 грн.) на придбання обладнання для навчання дітей в інклюзивних класах закладів загальної середньої освіти та в групах дошкільної освіти.

У 2020 році з районного бюджету направлено обласному бюджету 600 тис. грн., як співфінансування придбання шкільного автобуса, який на сьогодні вартує близько двох мільйонів гривень. Завдяки державному фінансуванню (549460 грн.) та коштам місцевого бюджету (562 тис. грн.) буде облаштована шкільна їдальня та харчоблок Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО № 2».

Найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи, буде закуплено нове технологічне обладнання, меблі. Зміниться також і сама система організації харчування дітей в даному закладі освіти.

У найближчій перспективі очікується підтримка з боку держави інших напрямків і програм діяльності: «Спроможна школа для кращих результатів», «Обладнання навчальних кабінетів і STEM лабораторій», «Побудова мультифункціональних спортивних майданчиків». Державна підтримка в значній мірі сприятиме подальшому розвитку освітянської галузі, виведенню її на новий сучасний рівень.

Comments:
Only authorized users can leave comments.